Εταιρεία

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη. Από το 1990 η εταιρία ασχολείται με τη χονδρική πώληση βιδών, ροδελών και λοιπών μεταλλικών εξαρτημάτων. Εισάγουμε προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ευρώπη, διασφαλίζοντας έτσι υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, καθώς στους προμηθευτές μας συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη. Στην απίθανη περίπτωση που διαπιστώσετε ελαττώματα σε κάποιο από τα προϊόντα μας, θα χαρούμε πολύ να σας το αντικαταστήσουμε και να δεχτούμε τις καλόπιστες παρατηρήσεις σας, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Τέλος, παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών και είναι προσανατολισμένη στη μέγιστη δυνατή διασφάλιση ποιότητας ενώ βρίσκεται ήδη στη διαδικασία πιστοποίησης κατά ISO

Η εταιρική δομή επιτρέπει τον χειρισμό , τη συσκευασία και την αποστολή εμπορευμάτων χωρίς ουσιαστικά καμία πιθανότητα σφάλματος . Οι πελάτες μας απολαμβάνουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής , καθώς στους προμηθευτές μας συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη . Πάντα κάτι νέο παίζει. Λαμβάνουμε συνεχώς νέα προϊόντα με επαναλήψεις & νέους κωδικούς για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Facebook . Ενημερώστε μας το συντομότερο για το ποια είναι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e – mail).  Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε σας πρόταση για το πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα .

Μενού